Ny hjemmeside

Als Motor får en væsentlig opgradering, når vi mandag offentliggør en helt nye hjemmeside med fokus på brugervenlighed, et stærkt visuelt udtryk og mange spændende nye tiltag og funktioner.

Af nye funktioner kan blandt andet nævnes elektronisk mulighed for direkte køb af brugt bil, samt booking af prøveture, der fremover vil gøre det meget nemmere for Als Motors kunder.

I arbejdet med den nye hjemmeside har vi især haft fokus på tre områder. For det første skal den nye side fungere godt, hvad enten du ser den på din mobiltelefon, din tablet eller sidder foran computeren. Derudover har vi optimeret vores brugtbil side, så det er blevet lettere at finde det, du søger efter. Sidst men ikke mindst har vi skabt en side, der er nem for brugerne at navigere rundt på, uanset hvor på siden du er”, fortæller adm. direktør Hans-Jørgen Skovby Jørgensen.

Hjemmesiden er i den kommende tid under løbende opbygning. Skulle du mod forventning ikke kunne finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte Hans-Christian, hcsj@alsmotor.dk

Vi håber, I vil tage godt imod det nye site, det nye design og den nye brugerflade.